LoginLogin With Facebook
Powered By JFBConnect

 

Murerane

Ørskog Sparebank
G19: Ørskog/Stordal-Hareid 3-2

Juniorlaget åpnet høstsesongen sterkt med å slå Hareid på hjemmebane.

Det ble en sjanserik og underholdene kamp på Ørskog Stadion. "Midtbanegeneral" Eirik Kobbevik Uren åpnet ballet med å banke ballen imål etter assist av Magnus Brautehaug. Hareid kom til noen gode sjanser i første omgang, ett stangskudd og en nydelig strafferedning av Jørgen Balseth. Til slutt fikk Hareid sin redusering og stillingen til pause var 1-1.

Etter hvilen så var Ørskog/Stordal skikkelig på hugget. Magnus Jørgenvåg hadde fått på seg fotballskoene igjen og etter å ha sett lillebroren herje på TV2 under Norway Cup, ville han ikke være noe dårligere. Han hadde tydeligvis masse overskudd og scoret like gjerne to mål i returen og sendte Ørskog/Stordal opp i en 3-1 ledelse. Det ene målet ett utsøkt skudd i krysset. Veldig gøy

Nå var hjemmelaget skikkelig på hugget men sløset med sjansene. Hele tre ganger smalt det i treverket, to fra Magnus Brautehaug og en fra Bendik Ulvestad. Istedenfor at kampen ble punktert så fikk Hareid en redusering og dermed spenning igjen. Men Juniorene red stormen av og innkasserte dermed en deilig 3 poenger mot gode Hareid. Glimrende innsats og resultat av guttene.

Kampfakta:

Ørskog/Stordal-Hareid  3-2 (1-1)

1-0 Eirik Kobbevik Uren (Magnus Brautehaug)

2-1 Magnus Jørgenvåg (Bendik Ulvestad)

3-1 Magnus Jørgenvåg (Patrik Aasen)

 

Gule kort: Eirik (Beast) Uren, Magnus Jørgenvåg, Jørgen Balseth

 

Stjerner:

*** Magnus Jørgenvåg  

** Jørgen Balseth  

* Ådne Nakken

 

Laget:

                                                         Jørgen Balseth

Hallvard Hofseth            Ådne Nakken (c)    Elias Mathiesen     Marcus Haraldsvik

Ole M Dyrkorn            Eirik Uren                  Bendik Ulvestad    Patrik Aasen

                                  Magnus Brautehaug    John H Nakken

Innbytte: Marius Helgesen, Magnus Jørgenvåg, Elias Brautehaug

 

Ørskog IL

Ørskog IL har også sin egen side på orskogil.no hvor du kan følge alt som er av sport i Ørskog. Her finner du alt fra driftsmeldinger til oppdatering på kamper, treningstider og diskusjoneforum for spillerene.

Murerane

Murerane er stolte supportere av Ørskog IL og murerane.com har nå vært den beste måten å følge Ørskogs A-lag på nett. Murerane.com så dagens lys allerede i 2004.

Ørskog Sparebank

sparebankenØrskog ILs hovedsponsor, Ørskog Sparebank, er en selvstendig og solid sparebank med en forvaltningskapital på ca 1,8 mrd og 13 ansatte. Banken er lokalisert i sentrum av Sjøholt i Ørskog Kommune.

Murerane 2004 - 2013