LoginLogin With Facebook
Powered By JFBConnect

 

Murerane

Ørskog Sparebank
G19: Ørskog/Stordal-Herd 2-1 (1-1)

Juniorlaget topper høstabellen etter fire strake seiere.

I ett forferdelig regnvær tok Juniorlaget imot Herd sine nest beste. Hjemmelaget sliter med en del skader og hadde bare 12 stk tilgjengelige til denne kampen. Spillemessig i første omgang var Herd best, men det var Ørskog/Stordal som kom til de største sjansene.Til slutt satte Eirik Uren  inn 1-0 etter iskaldt forarbeid av Magnus Brautehaug. Herd fortsatte å trille ball men var ikke farlige foran mål. Men like før pause utlignet de til 1-1 på en dødball.

Etter hvilen var Ørskog/Stordal det klart beste laget. På ett flott angrep pirket John H Nakken inn 2-1 etter forarbeid av Patrik Aasen. Hjemmelaget var interessert i å punktere kampen og kom til mange store sjanser etter dette. Magnus Brautehaug fikk også annulert ett straffemål for å ha stoppet opp i tilløpet. Hele laget stod skikkelig på og jobbet inn en veldig fortjent seier. Nå har laget 12 poeng på 4 kamper og har igjen kamper borte mot Brattvåg og en sannsynlig seriefinale på Ørskog Stadion mot Volda.

Kampfakta

1-0 Eirik Uren (Magnus Brautehaug)

2-1 John H Nakken (Patrik Aasen)

Laget:

                                        Jørgen Balseth

Hallvard Hofseth     Elias Mathiesen   Ådne Nakken   Marcus Haraldsvik

Sindre Nordal        Eirik Uren       Patrik Aasen        Marius Helgesen

                             John H Nakken    Magnus Brautehaug

Innbytte: Elias Brautehaug

Stjerner:

*** Eirik Uren

** Hallvard Hofseth

* Elias Mathiesen

Ørskog IL

Ørskog IL har også sin egen side på orskogil.no hvor du kan følge alt som er av sport i Ørskog. Her finner du alt fra driftsmeldinger til oppdatering på kamper, treningstider og diskusjoneforum for spillerene.

Murerane

Murerane er stolte supportere av Ørskog IL og murerane.com har nå vært den beste måten å følge Ørskogs A-lag på nett. Murerane.com så dagens lys allerede i 2004.

Ørskog Sparebank

sparebankenØrskog ILs hovedsponsor, Ørskog Sparebank, er en selvstendig og solid sparebank med en forvaltningskapital på ca 1,8 mrd og 13 ansatte. Banken er lokalisert i sentrum av Sjøholt i Ørskog Kommune.

Murerane 2004 - 2013