LoginLogin With Facebook
Powered By JFBConnect

 

Murerane

Ørskog Sparebank
G19: Tap i seriefinalen

Ørskog/Stordal gikk på en solid smell mot ett meget sterkt Voldalag.

Hjemmelaget vart tatt litt på sengen idag og ventet kanskje ikke på det som kom fra Volda. Allerede etter 15 minutt hadde ett meget sterkt Voldalag for anledningen gått opp til 3-0. Etter dette jamnet det seg ut og Ørskog/Stordal skapte flere store sjanser før pause.

Etter hvilen kom det en ny Voldaperiode der de fikk tre nye scoringer og dermed endte det hele 6-0. Resultatet lyver nok en del i forhold til sjanser og spill men en fortent seier til bortelaget. Det var en fin ramme rundt denne kampen med over 60 tilskuere og speakerteneste. 

Juniorlaget må dermed håpe på hjelp fra Hareid dersom de skal beholde 1 plassen. Men mest sannsynlig blir det 2 plass på målforskjell. Men uansett har laget gjennomført en kanonsesong. 5 av 6 kamper endte med seier i høst og bare 4 poengtap i hele år.Veldig bra.

Kampfakta:

Ørskog/Stordal- Volda 0-6 (0-3)

Laget:

                                            Jørgen Balseth

Hallvard L Hofseth    Ådne Nakken     Elias Mathiesen    Marcus Haraldsvik

Magnus Brautehaug   Ronny Aron   Eirik Uren            Patrik Aasen

                                 John H Nakken   Didier Mupenda

Innbytte: Sindre Nordal, Elias Brautehaug, Marius Helgesen,Magnus Jørgenvåg

 

Stjerner:

*** Didier Mupenda

** Marcus Haraldsvik

* Patrik Aasen

Ørskog IL

Ørskog IL har også sin egen side på orskogil.no hvor du kan følge alt som er av sport i Ørskog. Her finner du alt fra driftsmeldinger til oppdatering på kamper, treningstider og diskusjoneforum for spillerene.

Murerane

Murerane er stolte supportere av Ørskog IL og murerane.com har nå vært den beste måten å følge Ørskogs A-lag på nett. Murerane.com så dagens lys allerede i 2004.

Ørskog Sparebank

sparebankenØrskog ILs hovedsponsor, Ørskog Sparebank, er en selvstendig og solid sparebank med en forvaltningskapital på ca 1,8 mrd og 13 ansatte. Banken er lokalisert i sentrum av Sjøholt i Ørskog Kommune.

Murerane 2004 - 2013